A Trefl puzzle és története

A Trefl puzzle és történeteA puzzle az egyik legkedveltebb kikapcsolódási lehetőség, legyen szó egyéni vagy társas hobbiról. Ennek megfelelően számos híres és kedvelt puzzle gyártó létezik. Az egyik legismertebb a Trefl puzzle.

A Treflt egy lengyel cég, és a puzzle-k mellett játékokat, társasjátékokat is gyárt, évtizedek óta. Az 1985-ös alapítás óta mára annyira kinőtte magát a cég, hogy az egyik legnépszerűbb, legkeresettebb puzzle gyártóról van szó, olyannyira, hogy 1991 óta a Trefl a Disney cég egyik legfontosabb partnere ezen a területen, és manapság már a cég a sportban is jelen van, számos profi lengyel csapatot támogatnak, különböző sportágakban.

A Trefl kínálata teljesnek mondható a puzzle-k területén, a néhány darabostól a több ezer darabos kirakókig mindent gyártanak. A Disney-hez fűződő kapcsolatnak köszönhetően a Disney figurákat, karaktereket, meséket ábrázoló kirakók számítanak talán a legnépszerűbb daraboknak. Ahogy feljebb is írtuk már, ezeket a kirakókat is gyártják mindenféle darabszámmal.

A minőségi, gondolkodtató kirakóknak köszönhetően fejlődik a koncentráció, a türelem és a problémamegoldó képesség is, és a közösségfejlesztéshez is hozzájárulnak. A Disney témájú kirakók ezért is rendkívül hasznosak, ugyanis a gyerekek olyan eszközökkel tudnak fejlődni, melyeket ismernek, kedvelnek kedvenc meséjükből.