Mit jelent a hydrafacial kezelés?

Mit jelent a hydrafacial kezelés?Ha kozmetikai arckezelésről van szó, akkor rengeteg választási lehetőségünk van arra, hogy a számunkra legjobb kezelést megtaláljuk. Amíg korábban az egyszerűbb kezelések domináltak, addig manapság már az összetettebb, „tudományosabb” kezeléseket keresik a legtöbben. Egy ilyen kezelés a hydrafacial kezelés.

A hydrafacial kezelés egy komplett arctisztító kezelés, mélytisztítással egybekötve. Annak ellenére, hogy mélytisztításról van szó, kímélő kezelésről van szó, nem pirosodik ki a bőr a hydrafacial kezelés után, nincs kellemetlen érzés, így nincs felépülési idő sem. Ami viszont van, azok az előnyök, amikkel a kezelés elvégzése jár.

A hydrafacial kezelés tisztítást és hidratálást jelent, egy kezelésben. Fájdalommentes arctisztításról van szó, nem úgy, mint a kozmetikus által végzett manuális tisztítás. A tisztítási folyamat során először is eltávolítják az elhalt hámsejteket egy speciális folyadék segítségével. Ezt a folyadékot külön erre a célra fejlesztették ki, így a lehető legjobb tisztítást, előkészítést lehet vele végezni.

Az általános tisztítás után jöhet az intenzív tisztítás. Ez már nem csak az elhalt hámsejteket távolítja el, hanem a mélyebb szennyeződéseket is, valamint a pórusokat is kitisztítja. Az utolsó lépés a kezelés hidratáló részének elvégzése.

A hydrafacial kezelés után számos eredményt élvezhetünk. Az egyik legfontosabb, hogy az arcbőr általános egészsége javul, ami segít a bőr öregedésének lassításában is. Csökkennek a felszíni ráncok, összehúzódnak a pórusok.