Milyen a jó női felső?

Milyen a jó női felső?A női felsők az egyik legnépszerűbb női ruházati cikknek számítanak. Nem véletlenül, ugyanis a jól megválasztott felső meghatározza az öltözködést és a kinézetet. Nézzünk meg néhány szempontot, ami segít a tökéletes női felső kiválasztásában.

A jó női felső mindig az adott alkalomhoz illik. Egy elegáns összejövetelre nem illik megjelenni pólóban, de ugyanúgy a strandra sem érdemes elegáns felsőt választani. Ha betartod ezt az alapvető szabály, akkor már nagyon nehéz nem megfelelő felsőt választani egy adott alkalomra.

Az is nagyon fontos, hogy ha hosszabb ideig fogod viselni a felsőt, akkor kényelmes felsőt válassz. Lehet bármilyen jól kinéző egy felső, ha nem érzed magad jól benne, akkor az az összképen is meg fog látszani. A kényelem különösen fontos olyan esetekben, amikor mozogni is fogsz a felsőben.

Arra is érdemes ügyelni, hogy a felsőt a ruházat többi részéhez megfelelően válaszd ki, mert úgy lesz teljes és minden igényt kielégítő az öltözet. Minden felső teljesen másképp mutat, ha egy leggingshez viseled, mintha egy elegáns nadrágot, szoknyát viselnél mellette.

A női felső anyaga is fontos szempont választáskor. A pamut felsők nem feltétlenül a legelegánsabbak, de kényelmesek, így nagyon jók a mindennapok, vagy pl. egy kirándulás során. A viszkóz felsők a nyári melegben kedveltek, mert nagyon jól elnyelik az izzadtságot.