Beszerezhető a cégkivonat az iroda elhagyása nélkül

Beszerezhető a cégkivonat az iroda elhagyása nélkülA cégvezetők életéhez hozzátartozik a folyamatos ügyintézés, tárgyalás, melyek nagy része az irodán kívül történik. Többek között emiatt is nagyon fontos, hogy minden olyan ügyet, amit nem kötelező személyes intézni, bárhonnan meg tudjanak oldani. Az egyik ilyen lehetőség a cégkivonat beszerzése, amely minden eddiginél kényelmesebben, gyorsabban megoldható.

Cégkivonatot ma már nem csak a cégbíróság, hanem számos különböző cég jogosult kiállítani. Ennek köszönhetően nem csak a választási lehetőségek száma nőtt meg, hanem a cégkivonat beszerzésének folyamata is rendkívül egyszerű lett. Ezek a cégek rendelkeznek weboldallal, ahol a cégkivonat (és egyéb céges dokumentumok is) néhány kattintással beszerezhetők.

Felmerül a kérdés, hogy hogyan juthatsz hozzá az online igényelt céges dokumentumokhoz. Nagy részükhöz természetesen online. A hiteles, e-hiteles típusú cégkivonatok elektronikus formátumban készülnek, így a küldésük is online történik. Az elektronikus dokumentumok kézbesítése e-mailben történik, és mindössze a fizetést követően pár perc után meg is fogod kapni őket.

Papír alapú (közhiteles) cégkivonat igényléséhez sem kell elhagyni az irodát, a kézbesítésre azonban pár napot várni kell. Általában 2-3 munkanap alatt szoktak megérkezni a közhiteles dokumentumok, de ha nem hagyod a beszerzést az utolsó pillanatra, akkor egy pár napos várakozás után meg fogod kapni a dokumentumot.