Nincs mivel nyaralni menni? Kölcsönözz mikrobuszt!

Nincs mivel nyaralni menni? Kölcsönözz mikrobuszt!A családi vagy baráti társaságokkal történő nyaralások egyik felmerülő problémája szokott lenni, hogy nincs elég hely az autóban mindenkinek és minden cuccnak, amit magunkkal akarunk vinni. Ilyenkor két lehetőség van, vagy kompromisszumokat kötünk, vagy pedig nagyobb járművet keresünk. Azt nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy egy nagyobb autót vásárolnak csak a nyaralás miatt, de a mikrobusz bérlés szolgáltatás miatt erre nincs is szükség.

A mikrobusz bérlés lényege, hogy lehetőség van a nyaralás idejére olyan kisbuszt bérelni, ami B kategóriás jogosítvánnyal vezethető. Ezek általában 9 személyes kisbuszok, sokkal több a hely bennük, mint a személyautókban van, így nem kell szoroskodni, és otthon sem kell hagyni semmi olyan dolgot, amire a nyaralás során szükség lenne.

A mikrobusz kölcsönzés általában napi díj alapján működik, de kaucióval is számolni kell. Ezt a kauciót persze visszakapjuk, amikor a nyaralás után probléma nélkül visszavisszük a mikrobuszt. Kisbusz kölcsönzés mi tudjuk megállapítani az igényeinket, és azokhoz tudunk megfelelő mikrobuszt választani. Természetesen minél újabb, minél jobban felszerelt és minél nagyobb egy kisbusz, annál több szokott lenni a napidíj. A kölcsönzött kisbuszokkal külföldre is lehet utazni, és ma már kilométer korlátokat sem szokott megállapítani a legtöbb szolgáltató, így mindenki a saját tempójában tud közlekedni a nyaralás során.