Fürdőruha típusok testalkatonként

Fürdőruha típusok testalkatonkéntHa nyár, akkor vízpart és napozás. Ezekhez azonban elengedhetetlen a megfelelő fürdőruha kiválasztása, beszerzése. Általánosságban elmondható, hogy a testalkatnak megfelelően érdemes fürdőruhát választani, így lehet ugyanis a lehető legjobbat kiválasztani. Mutatjuk, hogy milyen női fehérnemű, fürdőruha ajánlott testalkatonként.

A homokóra alkat az a testalkat, amikor valakinek az átlagosnál nagyobb mellei és csípője van. Ilyen testalkat esetén érdemes a nagyon vékony bikiniket, fürdőruhákat elfelejteni, és helyette inkább az oldalt díszített bikiniket érdemes előnyben részesíteni.

Alma testalkata azoknak van, akiknek a felsőteste erősebb, mint az alsó. Ilyen esetben a lábakat kell hangsúlyozni, hogy rájuk terelődjön a figyelem, ne a felsőtestre. Ezt magas derekú bikini alsóval lehet pl. megtenni, vagy esetleg tankinivel.

A körte testalkat pont fordított, ilyen esetben a csípő hangsúlyosabb, mint a felsőtest. A feladat is pont fordított, a felsőtestre, a mellekre kell a hangsúlyt helyezni. Ilyen pl. a díszekkel rendelkező bikinifelső, bikini alsóból pedig érdemes egyszínűt, lehetőleg sötét színűt választani. Ezekkel lehet elérni azt, hogy a felső test legyen kiemelve a bikini által.

Nem csak a testalkat fontos azonban, hanem sokan arra is ügyelnek, hogy a kevésbé előnyös részeket eltakarja a választott fürdőruha. Emiatt nem is feltétlenül muszáj pl. bikinit választani, hanem egy egyrészes fürdőruha is kiváló választás lehet a strandszezonra.